UNDERVISNING


Teori møder praksis

Få løftet kompetencerne i et af de mest eftertragtede emner indenfor security mangement.


ITSikkerhedsGruppen tilbyder kurser der sikrer medarbejdere den nødvendige indsigt for at kunne varetage deres opgaver, enkeltstående kurser eller et virksomhedsforløb.


Kurserne efterlever de krav der stilles i forhold til uddannelse af medarbejdere og ledere.

OPFYLD KRAVET TIL BEVIDSTHEDSTRÆNING MED STRATEGISKE OVERVEJELSER

CYBERSIKKERHED FOR LEDELSEN

Beskrivelse

Bliv uddannet i det du er ansvarlig for! Få indblik, viden og værktøjer i det der kan sikre din virksomheds overlevelse i en verden hvor cyberkriminelle konstant søger efter nye ofre. 

Vi lærer fra os ud fra den virkelig vi oplever i danske virksomheder. Du får derfor erfaringer og hjælp til ikke, at begå de samme fejl som andre. 


Dette kursus er til ledere der ønsker at blive klogere på cybertruslen, hvordan den reelt kan påvirke deres virksomhed, og hvad der konkret kan gøres for at stå stærkere i tilfælde at cyberangreb. Kurset er gældende ift. kravet om træning af ledelsen i cybersikkerhed og bevidsthed.


Du bliver undervist i de grundlæggende elementer i ledelse og styring af cyber- og informationssikkerhed på strategisk- og taktisk niveau. Når der er etableret en solid grundforståelse for teorien, vil denne blive afprøvet med cases. Derudover vil der løbende være quizzer for at styrke deltagerens viden.


Der er ingen forudsætning at du har kendskab til hverken cyber- eller informationssikkerhed. Fokus er på strategi, taktik, overvejelser for ledelsen og governance frem for teknik. Du vil blive introduceret for reelle trusler, metoder og ikke mindst hvad der kræves af dig -som leder- for at påvise ansvarlighed og styrke virksomhedens cyberforsvar. 


Emner 

  • Trusselsbilledet
  • Forankring
  • Ansvar
  • Konsekvenser
  • Risikostyring og prioritering
  • GDPR
  • Ledelsesopgaver på lang- og kort sigt


Hvornår

Nye datoer på vej

Kan også aftales individuelt

Hvor

Fysisk i Roskilde & Storkøbenhavn

Onsite kun efter aftale

Pris

kr. 9.950 eksl.moms.

Diplom

Ja

Eksamen

Nej

Varighed

1 dag

Få 3 kurser 

HJÆLP TIL SELVHJÆLP

Beskrivelse

Denne pakke er målrettet ledelsen eller ledende personer i mikro- og små virksomheder. 


Der vil i perioden indgå 3 kurser indenfor de vigtigste risici som rammer virksomheder. Heraf et decideret kursus indenfor GDPR (beskyttelse af personoplysninger), samt 2 kurser der sætter fokus på de største trusler for jeres virksomhed samt, hvordan I nemmest efterlever de administrative krav der er. I får dermed en vejledning til, hvordan I undgår at blive de it-kriminelles nemmeste ofre. 


Her får I 3 kurser, der hver især hiver essensen ud af deres områder. Så har du en travl hverdag, men forståelse for at du er nødt til at beskytte din virksomhed og dens medarbejdere og kunder, så er denne pakke til dig. 


Hvornår

Aftales individuelt

Hvor

Online

Pris

kr. 9.950 eksl.moms.

Diplom

Digitalt diplom til hjemmesiden

Eksamen

Nej

Varighed

Ydelsen leveres over en periode på 3 måneder.

Skal påbegyndes senest 3 måneder efter køb. 

BLIV KLOGERE PÅ

RISIKOSTYRING

Beskrivelse

Der undervises i grundlæggende risikostyring, hvor du lærer at styre risici i virksomheden. Du lærer at finde, kvalificere og håndtere risici som truer informationssikkerheden. 

Undervisningen tager udgangspunkt i ISO/IEC 27005 men kombinerer den teoretiske viden med erfaringer fra den virkelige verden. 


Du får indsigt i etableringen, driften, vedligeholdelsen og den løbende forbedring af risikostyringsprocessen. Hører om faldgrupper og muligheder.

Viden om risikovurdering og -håndtering giver en indsigt i, hvordan virksomheden effektivt prioriterer ressourcerne til beskyttelse af kritiske og følsomme informationer.


Der er ingen forudgående forudsætninger, men det anbefales at du grundlæggende ved, hvad ISO/IEC 27001 og 27002 er. 

Hvornår

Nye datoer på vej

Hvor

Roskilde (fysisk kursusform)

Pris

kr. 10.950 eksl.moms.

Kursusdiplom

Ja

Eksamen

Nej

Varighed

2 dage

Meld din interesse

Kurset for risikostyring er ikke færdigplanlagt endnu. Men her kan du uforpligtende melde din interesse for deltagelse, hvorefter vi kontaktet dig så snart dato og sted er fastlagt

 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
unsplash